Deze website is een initiatief van unizo

Artikel Nr

Mark en Jana willen zichzelf liefst voorstellen met de nadruk op 'we'.  Niet alleen als ontwerpers een koppel, maar ook als makers.  

Met Artikel Nr werken ze verder aan het grote werk van anderen, maar ook het individueel kritische, waar ze werk dat voorheen was durven te bevragen, desnoods vernielen om te vernieuwen. Iets 'maken' is daarvoor niet altijd iets uniek of iets nieuws maken, of zoals mensen zeggen 'het maken'.  Het is veeleer één van de handelingen in een ketting van de vele handelingen die een object mogelijk maken.

Zo werkten ze o.a. al samen met Piet Stockmans, Dries Lambert, Martine Gyselbrecht, Siegfried De Buck, Antoine Van Loocke, Nedda, Jos Devriendt maar ook met producenten zoals Carl Mertens, Herder Windmühlenmesser, Hans Wilhelm Böker, Meubelen Denolf, Leder Reyne en meer.

Op Maker City zullen ze simpele gebruiksobjecten tonen aan het publiek en hen daarover bevragen. Samen met Siegfried De Buck zullen ze enkele objecten personaliseren. Ze tonen ook het proces van hoe een ontwerp tot stand komt, en er zullen ontwerpers langs komen om samen over objecten te praten.

Locatie op Maker City
Artikel Nr
Keizer Karelstraat 117
9000 Gent
Bedrijfsgegevens: 
Mark en Janna Huyghe - Cloet
Artikel Nr
Keizer Karelstraat 117
9000 Gent
0478 20 92 30

Meer makers op deze locatie

 
Jewel designer, silver smith and multi-media designer