Deze website is een initiatief van unizo

Timelab

Timelab is een open werkplaats voor kunst, technologie en samenleving. Timelab biedt tijd, ruimte en reflectie aan voor een samenleving in beweging en geeft voorbeelden van kleine en grote verandering.

Ben je ook benieuwd naar de fijnstofconcentratie op weg naar jouw werk of school? Tijdens Maker City kan je het ADEM-team aan het werk zien bij Timelab. Ook andere co-creatieprojecten: Niets is verloren, met onder andere Ginderella en Canadese Ganzenpaté, en HAP worden tijdens Maker City voorgesteld.

Maak verder ook kennis met de algemene werking van het lab, andere maakprocessen zoals AnOther Shoe, een nieuw model voor schoenenproductie gebaseerd op open en lokale productie, of laat jezelf 3D scannen en printen.

Datzelfde weekend gaat bij Timelab ook het jaarlijkse residentieprogramma van start: ‘How do we save time?’ Van 18 tot 27 november komen 12 kunstenaars, ontwerpers en makers samen met als doel te onderzoeken hoe we omgaan met veranderende percepties van tijd. Kijk voor meer informatie op howdowesavetime.org.

Locatie op Maker City
Timelab
Brusselsepoortstraat 97
9000 Gent
Bedrijfsgegevens: 
Evi Swinnen
Timelab
Brusselsepoortstraat 97
9000 Gent
09 391 96 10

Meer makers op deze locatie

 
12 internationale makers
 
Outdoor artikelen
 
Schoenontwerper, consultant, spreker
 
Architect - Researcher in Living Materials
 
Bio design