Is jouw badkamer wel aan een make-over toe maar heb je eigenlijk maar weinig budget om hem opnieuw te laten betegelen? Dan is betonlook muurverf echt iets voor jou! Deze kun je namelijk zelf aanbrengen op de wanden van de badkamer, waarmee je een gaaf betonlook effect creëert dat geheel waterbestendig is. Een betonlook badkamer is lang niet zo duur als je hem zelf maakt, ten opzichte voor als je er iemand voor in zou huren. Wil jij beton cire voor de badkamer online kopen? Ga dan naar de webshop van https://betoncire.shop, want daar hebben ze diverse varianten.

 

De voorbereiding

Zelfs als je helemaal geen kluservaring hebt of zelfs twee linkerhanden hebt is het heel makkelijk om zelf betonlook muurverf op de wanden aan te brengen. Je moet dus niet denken dat het een heel specialistisch klusje is, want dat is niet het geval. Je moet er wel voor zorgen dat je goed voorbereid bent en dat de muren glad zijn. Het kan zijn dat je ze daarvoor eerst dient te egaliseren, en dat is wellicht een wat specialistischere klus dan het aanbrengen van de betonverf. Echter, met de juiste materialen en een beetje geduld kan iedereen een muur glad maken. En lukt het je niet? Dan kun je daar altijd nog een expert of een handige kennis voor inschakelen.

 

Betonverf aanbrengen op de wanden

Wanneer de muren eenmaal glad zijn gemaakt hoef je enkel nog de betonverf aan te brengen op de wanden, en eventueel op de vloer. Dit is in feite het makkelijkste klusje van alles. Je brengt het gewoon aan met een goede roller, en zorgt ervoor dat het overal even dik is aangebracht. Je dient voor het mooiste en meest duurzame effect meerdere lagen aan te brengen. Indien je slechts één laag aanbrengt kan het zijn dat de laag snel beschadigt, en dat zou zonde zijn. Het is afhankelijk van het type betonverf hoeveel lagen je nodig hebt, dus lees goed wat er op de verpakking staat.

 

Betonverf of krijtverf?

Ben jij op zoek naar een originele afwerking voor de wanden in een andere ruimte dan de badkamer? Dan zou je zeker zogeheten chalk paint moeten overwegen. Dit is een hele matte verf met een krijtachtige uitstraling, speciaal voor de muren. Het is niet voor niets dat chalk paint net als betonlook verf steeds populairder wordt. Het is weliswaar ietsje duurder dan normale muurverf, maar het effect is prachtig, en geeft de ruimte een zeer luxe uitstraling. Je kunt Chalk Paint online bestellen bij chalkpaint.store. In deze webshop hebben ze diverse varianten, en verkopen ze de verf in meerdere kleuren. Ga jij voor een opvallende blauwtint of heb je liever een warme grijs- of bruintint? In deze webshop verkopen ze het allemaal!